top of page

SAMTALSTERAPI ELLER COACHING

Den bästa investeringen i dig själv

Livet går upp och ner

Ibland är vi på topp och andra gånger känns det som om livet är ett enda kaos. Just då kan det vara svårt att förstå att krisen öppnar upp möjligheten till personlig utveckling. Men så är det.


Många av de som söker sig till samtalsterapi känner att de inte har så stora problem egentligen men att något fattas eller skaver. Med samtalsterapi ger jag dig verktyg som hjälper dig att må bättre och leva ditt liv fullt ut.


Så här går det till:

Under våra samtal använder jag en särskild metod för att vi tillsammans ska kunna utforska din historia och tidigare upplevelser i livet. Vi tittar också på hur det har präglat ditt nuvarande sätt att vara, både med dig själv och i dina nära relationer. Måste man gräva i sin barndom? Jo, om du vill sluta älta, gå på djupet, förstå och lösa upp knutarna inom dig. Det är dessutom ganska kul att återfinna sitt "inre barn", det blir som få ett nytt liv.


Tyngdpunkten ligger på samtal och dialog där jag som terapeut lyssnar aktivt och ställer frågor för att vägleda dig till dina egna svar.


Upptäck dina mönster

Genom att upptäcka mönster, bra och mindre bra sådana, och förändra dessa kan du skapa utrymme för något nytt. Många har ett intränat känslomönster som inte fungerar.

Till vår hjälp använder vi oss även av guidade meditationer, avslappning, skrivande och målande för att nå fram till dina djupt liggande minnen och känslor. Allt för att tryggt hjälpa dig hitta en ny livsriktning och upptäcka dina möjligheter.


Se hela dig

Till skillnad från många metoder som enbart fokuserar på intellekt och tankar tar vi hänsyn till hela dig, din kropp, känsla, intellekt och själ. Känslomässiga problem kan t ex inte lösas upp via tankar och förnuft. Lätt att hamna i ett evigt ältande. Känslomässiga problem kan bara lösas upp av känslor. I terapin jobbar vi med att identifiera, avvakta och lösa upp de känslor som hindrar dig från att leva det liv du vill leva.


"Du kommer att upptäcka ett nytt sätt att se på dig själv, dina relationer och ditt sätt att leva".


Hur många samtal du behöver varierar

Dina behov och din livssituation avgör hur många gånger vi behöver träffas. Ibland behövs bara några gånger, men oftast behöver du minst 10 gånger för att få till en beständig förändring till ibland upp till ett år. Mycket beror även på ditt eget engagemang mellan våra träffar.

Skärmavbild 2021-03-31 kl. 11.43.38.png
Samtalsterapi/Coaching: Om mig

COACHING

Längtar du efter en förändring?

Då kan du behöva stöd för att komma fram till åt vilket håll du ska gå. Kanske har du fastnat i mönster, tankar och vanor som gör att du hålls tillbaka. Då kan coaching vara det som du behöver för att ta dig vidare.


Tillsammans kartlägger vi

Tillsammans går vi igenom och kartlägger din nuvarande situation och utifrån det gör vi upp klara och tydligare mål och delmål.


Vägledning för att nå målet

Mellan våra träffar kommer du att få arbeta med de olika hemuppgifter som vi kommit fram till under våra samtal. Dessa kommer att vara vägledande och ta dig närmare ditt mål.


Coaching vs samtalsterapi

Till skillnad från samtalsterapi så är coaching-processen mer resultatinriktad och består av mellan 5 – 10 sessioner. Den är alltså betydligt kortare och en snabbare process.

Samtalsterapi/Coaching: Text

BOKA IN ETT FÖRSTA MÖTE

Boka in ett förutsättningslöst första möte - halva priset 475:

Skicka gärna ett sms till 072- 577 55 50
med önskemål om tid/datum för samtal
eller fyll i nedan formulär.

Tack för ditt meddelande!

Samtalsterapi/Coaching: Försäljningslead
bottom of page