top of page

NÖJDA KLIENTER

Jag uppskattar att få feedback, både positiv och konstruktiv sådan. Som diplomerad Samtalsterapeut, är jag stolt över att ha fått mina klienters förtroende. Läs mer om vad de har att säga om mig.

Jag träffade Ylva när jag var utmattad, hade svårt att hantera min situation på jobbet och sökte hjälp för att undvika utbrändhet.
Från första mötet kändes det så rätt och lugnande att träffa Ylva. Hennes välkomnande bemötande, lugnande energi och tankeväckande frågor gav mig nya perspektiv på min livssituation. Jag fick nya verktyg för återhämtning och många nya insikter som
jag tar med mig. Jag kan varmt rekommendera Ylva!

Rita,  2020-2021

När jag började gå hos Ylva kände jag mig vilsen och som att jag bara flöt med i mitt liv utan att själv ta några beslut. Ett år senare förvånas jag över hur mycket jag vuxit som person och att jag nu har mycket större tilltro till mig själv och min förmåga. Plötsligt känns framtiden ljus och spännande!


Jag har tidigare gått i olika typer av terapi men aldrig känt att jag har hittat rätt. Med Ylva var det som att pusselbitarna äntligen föll på plats. För första gången kände jag mig sedd på riktigt och som att mina problem, stora som små, togs på allvar.

Jag kan inte tacka dig nog för all hjälp Ylva! 

Kajsa, 2020-2021

Tack så himla mycket för alla nya insikter du har gett till mig. Jag kommer definitivt rekommendera dig till andra.

Jonas, vår 2021

Ylva är stunden på veckan då jag blir accepterad, sedd och förstådd. Med bra frågor och rätt vägledning går jag alltid därifrån med ett lättare sinne och får en känsla av välmående och hopp.

Elsa, 2020 - 2021

“I contacted Ylva when I was going though a rough time adjusting to a new role at my job, Corona times and personal problems with what I now know is a narcissistic/emotionally unavailable parent. 

Seeing Ylva for the first time had an immediate effect on my life and the situation that I was in. With her compassion and honesty she enabled me to see myself from another perspective that gave me the means to make positive changes. 

Since then, we have worked through many areas of my life and situations and reflected on all of those together with today’s insights into what actually happened and the effects this had on me and how I respond to the world around me. 

I have never felt so self assured and true to myself, which gives me the ability to talk about difficult topics and rebuild relationships. I am very certain that this has a lot to do with seeing Ylva.

I sometimes joke that I think everyone should have "an Ylva" but I really truly mean that.”

Laura,  2020-2021

Du har fått mig att reflektera och se mina tankar/känslor på lite annorlunda sätt. Framförallt hjälpt mig att inte få panik och gå in i katastrofläge.

Lasse, Hösten 2019

"Jag ville må bättre och förstå mig själv. Allt har blivit mycket bättre. När jag startade terapin hos Ylva, kom jag in som ett spöke och nu går jag ut som en sol. För första gången i livet följer jag mitt hjärta".

Sofia, Våren 2018

"Terapin hos Ylva hjälpte mig jättemycket. Hon har ett väldigt vänligt sätt som gjorde att jag kände mig trygg att öppna upp. Tillsammans med Ylva kom jag till viktiga insikter som jag bär med mig idag. Vill ge Ylva varma rekommendationer!"

Ann, 2018

"Mina mål har uppnåtts. Jag känner mig  glad, lugn och mår mycket bra. Ylva är en mycket duktig och behaglig coach. Lätt att samtala och öppna sig för".

Birgitta, Hösten 2016

Efter drygt ett år av kontinuerliga samtal hos Ylva känner jag mig starkare och jag har fått med mig mängder av verktyg och insikter för att kunna arbeta vidare med min personliga utveckling. Direkt efter första mötet upplevde jag en trygghet med Ylva och hon har alltid lyssnat in mina behov och känslor. Samtalen har hjälpt mig att förstå och bearbeta tidigare livssituationer, samtidigt som vi har fokuserat framåt.

Ylvas vägledning betyder oerhört mycket för mig. Jag rekommenderar henne starkt om du söker ett personligt och engagerande bemötande.

Annelie, Juni 2021

Ylva har varit till stor hjälp under hösten då jag har haft mycket oro och känt mig osäker i mitt privatliv. Ylva har gett mig tips och insikter för hur jag kan tackla känslorna och samtidigt peppat mig att saker och ting kommer att lösa sig. Via övningar och meditation har jag lärt mig att se saker på ett nytt sätt, vilket har gjort att jag känner mig mycket bättre nu än när jag började gå hos Ylva. Jag kan varmt rekommendera henne.

Petra, höst/vinter 2021

Life poses many challenges and questions and I found that it was time to, apart from discussing certain matters with friends, and certain matters with no one att all, to approach a professional to discuss my challenges and questions with the aim to resolve some of them or be equipped with knowledge and tools on how to deal with them. 

I contacted Ylva Westerholm and from the first meeting I felt comfortable discussing and opening up to her. We met over several sessions over a period of 4 months during which I, together with Ylva, made progress and I came to new insights. I think it is important that every person out there, and especially men, raise their questions and their challenges with someone that they trust and someone that is equipped with the necessary knowledge and experience to be able to deal with life and all the good and the bad that life throws at you. 

I can highly recommend Ylva as a person to talk to. 

John 2021-2022

"Ylva  är en person med mycket närvarande och har en genuin vilja att hjälpa och ge stöd.  Jag kände mig direkt trygg och sedd när jag kom till henne och jag kan inget annat än att rekommendera henne varmt" 

Elsa 2022

Bättre än förväntan!

Melker, 2022

Ylva var ett ovärderligt stöd när jag genomförde större förändringar i mitt liv. Hon hjälpte mig att hantera känslor och tankar som dök upp under resans gång.

Rosie, 2019 - 2022

Jag kunde inte riktigt förklara varför jag hade sökt samtalsterapi när jag träffade Ylva första gången. På många sätt mådde jag bra men jag hade återkommande perioder av nedstämdhet och en känsla av att livet var svårt att hantera. 
Jag fick direkt förtroende för Ylva då jag upplevde att hon verkligen lyssnade på mig och på ett vänligt sätt dessutom. Tack vare Ylva lärde jag känna mig själv på ett djupare sätt och känner att jag idag bättre kan hantera mitt liv och de utmaningar som det emellanåt bjuder på. Jag uppskattar att Ylva tar individen på allvar och att hon skapar ett samtalsklimat där man vågar vara ärlig. Hennes mjuka sätt till trots är hon inte rädd för de svåra och utmanade frågorna, något som jag upplevde var en förutsättning för att verkligen förstå mig själv.

Regina, vår - höst 2022

”Ylva är en otroligt genuin och varm person som fått mig att känna mig bekväm från första stund. Varje möte känns väldigt personligt och avslappnat.

Med stort intresse och engagemang driver hon våra samtal framåt och lyckas alltid sätta fingret på kärnan till mina problem och utmaningar på ett väldigt ödmjukt men också strukturerat sätt.


Jag uppskattar att hon bekräftar mina känslor och tankar men också utmanar mig att se på saker annorlunda. Hennes energi och engagemang smittar av sig och i slutet av våra möten har jag alltid känt ”det här fixar jag”.


Jag mötte Ylva när min tillvaro var upp och ner. Jag saknade stöd från övriga i min omgivning men hittade det bästa stöd man kan få i Ylva. Våra samtal har utvecklat mig på så många plan och gjort att jag äntligen vågar följa mitt hjärta och min personliga stig i livet. ”

Annie vår - höst 2022

🙏Jag vill tacka dig för de träffar som vi sågs. Du fick mig att läsa
om HSP och förstå livet och inse tacksamheten samt väckt upp min
intuition

Susanna, januari 2023

Jag vill återkoppla till dig. Jag hade laddat upp ordentligt och ville få ur mig allt. Jag var ärlig mot mig själv och du bekräftade mina problem, vi hade en bra dialog. Genom att jag fick höra min egen röst beskriva det som gör ont på ett ärligt och naket sätt, så landade det i en känsla av acceptans och lugn, samt att jag lämnade mina problem där i ditt rum.

Har varit konstant glad och positiv i två veckor.

Carina, vår 2023

"Ylva har varit en trygg och förberedd guide i min förändringsresa. Uppskattar också kunskapen och förståelsen för min högskänslighet och rekommenderar gärna Ylva till andra som vill komma vidare med sitt liv"

Katarina, vår 2023

Jag rekommenderar Ylva varmt
Hon är engagerad, uppmärksam och professionell. Efter kontinuerliga samtal med Ylva känner jag mig starkare och jag har fått insikt i många av mina frågor och känner ett lugn över det som varit bakåt i livet och har verktygen att jobba med och ser framåtmed tillförsikt. Tack Ylva.

Helen Vinter-Vår 2023

Ylva är inte bara en fantastisk terapeut utan även en underbar människa! Det var väldigt givande att gå och prata med henne och jag lärde mig mer om mig själv än vad jag hade kunnat tänka mig.
Tack för alla samtal Ylva, du har hjälpt mig jättemycket!

Amanda Vår-Sommar 2023

Fick hjälp i samtal att hitta mina styrkor att kunna välja bättre sätt när det gäller beteenden. Har varit med om en omfattande inre resa som gagnar mig i situationer, läkt mig inombords . Detta gör att jag känner mig fri ! Terapin har hjälpt mig att ta beslut och lita på att allt blir bra, det är stor skillnad numera.

Pirjo, Januari 2024

Har gått till Ylva i över ett år nu och varje gång jag går därifrån känns det sjukt bra! Man känner verkligen att hon är engagerad, att hon lyssnar och bryr sig. Jag hade lite trubbel med mina tankar och känslor vilket Ylva hjälpte mig att acceptera och hantera. Rekommenderar starkt att gå till Ylva!

Max, December 2023

När jag träffade Ylva gick jag igenom en svår kris i mitt liv. Jag kände mig vilsen, utmattad, olycklig & förvirrad och visste inte hur jag skulle ta mig ur det. Ylva hjälpte mig hitta tillbaka till livet. Hon kunde läsa av mig på ett otroligt sätt och såg saker som jag själv inte ens var medveten om, sådant som jag önskar att någon kunde ha talat om för mig för längesen. Ylva har hjälpt mig förstå mig själv, vad jag behöver i mitt liv för att må bra men framförallt har hon lärt mig att våga sätta mig själv först. Våra varma, fina samtal, Ylvas förståelse & vägledning har gett mig de verktyg och hjälp för att må bättre, bli mer självsäker i mina val och våga vara modig till att göra de förändringar jag behövde i mitt liv.
Våra samtal var en riktigt ögonöppnare för mig och nu 1 år senare mår jag så mycket bättre, är tryggare i mig själv och har vågat kasta mig ut i något jag aldrig trodde var möjligt. Är så tacksam för Ylva ❤️

Olivia - 2023-2024

Efter att ha vandrat utmed barndomens avgrund, så har du lärt mig kartläsning med hjälp av healingens kompass. Genom att treva sig fram genom mörkret, tända sitt inre ljus så lyser man upp nya utvägar som leder framåt. Med hjälp av din visdomens "guidebok" har jag trotsat sorgens regn, hatets åska och ilskans storm. För att mötas av ljusets styrka och förlåtelsens värme.

Att vandra med 42 års sorg i sitt bagage är avskyvärt och bland det tuffaste som jag har gjort, men belöningen är desto större! Så trots höjdskräck, skavsår och med andan i halsen, så litar jag numer på min inre kompass och samtidigt vågar jag njuta av framtidens utsikt. 

Tack för allt Ylva. Du är bäst.

Nathalie 2022-2024

Omdömen: Omdömen
bottom of page