NÖJDA KLIENTER

Här kan du läsa vad några av mina tidigare klienter säger om mig.

Jag träffade Ylva när jag var utmattad, hade svårt att hantera min situation på jobbet och sökte hjälp för att undvika utbrändhet.
Från första mötet kändes det så rätt och lugnande att träffa Ylva. Hennes välkomnande bemötande, lugnande energi och tankeväckande frågor gav mig nya perspektiv på min livssituation. Jag fick nya verktyg för återhämtning och många nya insikter som
jag tar med mig. Jag kan varmt rekommendera Ylva!

Rita,  2020-2021

När jag började gå hos Ylva kände jag mig vilsen och som att jag bara flöt med i mitt liv utan att själv ta några beslut. Ett år senare förvånas jag över hur mycket jag vuxit som person och att jag nu har mycket större tilltro till mig själv och min förmåga. Plötsligt känns framtiden ljus och spännande!


Jag har tidigare gått i olika typer av terapi men aldrig känt att jag har hittat rätt. Med Ylva var det som att pusselbitarna äntligen föll på plats. För första gången kände jag mig sedd på riktigt och som att mina problem, stora som små, togs på allvar.

Jag kan inte tacka dig nog för all hjälp Ylva! 

Kajsa, 2020-2021

Tack så himla mycket för alla nya insikter du har gett till mig. Jag kommer definitivt rekommendera dig till andra.

Jonas, vår 2021

Ylva är stunden på veckan då jag blir accepterad, sedd och förstådd. Med bra frågor och rätt vägledning går jag alltid därifrån med ett lättare sinne och får en känsla av välmående och hopp.

Elsa, 2020 - 2021

“I contacted Ylva when I was going though a rough time adjusting to a new role at my job, Corona times and personal problems with what I now know is a narcissistic/emotionally unavailable parent. 

Seeing Ylva for the first time had an immediate effect on my life and the situation that I was in. With her compassion and honesty she enabled me to see myself from another perspective that gave me the means to make positive changes. 

Since then, we have worked through many areas of my life and situations and reflected on all of those together with today’s insights into what actually happened and the effects this had on me and how I respond to the world around me. 

I have never felt so self assured and true to myself, which gives me the ability to talk about difficult topics and rebuild relationships. I am very certain that this has a lot to do with seeing Ylva.

I sometimes joke that I think everyone should have "an Ylva" but I really truly mean that.”

Laura,  2020-2021

Du har fått mig att reflektera och se mina tankar/känslor på lite annorlunda sätt. Framförallt hjälpt mig att inte få panik och gå in i katastrofläge

Lasse, Hösten 2019

"Jag ville må bättre och förstå mig själv. Allt har blivit mycket bättre. När jag startade terapin hos Ylva, kom jag in som ett spöke och nu går jag ut som en sol. För första gången i livet följer jag mitt hjärta".

Sofia, Våren 2018

"Terapin hos Ylva hjälpte mig jättemycket. Hon har ett väldigt vänligt sätt som gjorde att jag kände mig trygg att öppna upp. Tillsammans med Ylva kom jag till viktiga insikter som jag bär med mig idag. Vill ge Ylva varma rekommendationer!"

Ann, 2018

"Mina mål har uppnåtts. Jag känner mig  glad, lugn och mår mycket bra. Ylva är en mycket duktig och behaglig coach. Lätt att samtala och öppna sig för".

Birgitta, Hösten 2016